Cit i Lä®  – Höj- och sänkbara glasräcken vindskydd

Nu kan vinden känna sig blåst

Gör din altan, terrass eller varför inte brygga, till ett ännu mysigare ställe för avkoppling och sällskap. Med en enkel manöver skärmar du av såväl blåsiga sommardagar som kulna höstkvällar.

Cit i Lä® är en höj- och sänkbar inglasning som ger vindskydd på sekunden. Det är tillverkat i aluminium och laminerat säkerhetsglas och det höj- och sänkbara glaset balanseras med hjälp av en motvikt vilket gör det väldigt enkelt att dra det upp och ner. Motvikten gör dessutom att det höjbara glaset stannar på den höjd du vill, utan att du behöver låsa fast det. Det går också att få Cit i Lä® med elektrisk manövrering.

Med Cit i Lä® får du staket, inglasning och vindskydd i ett – skräddarsytt efter dina behov. Det finns fem olika höjder och tillverkas i sektioner upp till 2200 mm. Du väljer själv färg, naturanodiserat aluminium är standard och det går att få pulverlackerat i valfri RAL standardkulör. För insynsskydd finns frostat glas som tillval.

Cit i Lä® kräver vanligtvis inte bygglov och har låga installationskostnader. Kombinera med tak eller markis för maximal komfort

Produktblad_citila_arcocrown>>

Film Cit i Lä>>

 

Cit i Lä höj- och sänkbara glasräcken tillverkas alltid efter dina mått och har flera praktiska användningsområden bl.a som staket och vindskydd till restauranger, caféer, uteplatser, bryggor och balkonger eller som en smart avskärmning för kontoret/arbetsplatsen.

 

Cit i Lä KLASSISK: Aluminiumprofiler runt fast glas samt höj- och sänkbart glas

 

Cit i Lä PREMIUM: Slipad överkant på höj- och sänkbart glas

 

Cit i Lä DIAMANT: Slipad överkant på fast glas samt över- och underkant på
höj-och sänkbart glas

Prisexempel: Uppställning i vinkel med två raka sträckor, 2+4 m. I standardutförande med naturanodiserade profiler och klart glas.

Totalt 3 partier à 2 m, inklusive montagebeslag, kostar från c:a 33 000 kr inkl. moms.

Prisförfrågan höj- och sänkbara glasräcken

I och med att våra klämfötter bygger 36 mm på utsidan av ett parti, måste man alltid göra avdrag för det. Därför är det viktigt att man mäter där bärlinan sitter och inte ytterkant av brädan. Illustrationerna nedan visar var fotplattan på klämfoten hamnar i förhållande till partiet och hörnet.

.

På vilket sätt ska sektionerna monteras?

 1. Som en/flera raka sträckor (Alt. 1)
 2. I en vinkel med två raka sträckor, som ett L (Alt. 2)
 3. Med två vinklar och tre raka sträckor, som ett U (Alt. 3)
 4. Som en fyrkant med 4 raka sträckor (Alt. 4)

Begär offert eller prisfråga

  Ditt namn (obligatorisk)

  Din epost (obligatorisk)

  Ditt telefonnummer (obligatorisk)

  Din gatuadress (obligatorisk)

  Ditt postnummer (obligatorisk)

  Din postort (obligatorisk)

  Ämne

  Ditt meddelande (bifoga gärna ritning/bilder i separat e-post)