Cit i Lä®  – Höj- och sänkbara glasräcken vindskydd

Nu kan vinden känna sig blåst

Gör din altan, terrass eller varför inte brygga, till ett ännu mysigare ställe för avkoppling och sällskap. Med en enkel manöver skärmar du av såväl blåsiga sommardagar som kulna höstkvällar.

Cit i Lä® är en höj- och sänkbar inglasning som ger vindskydd på sekunden. Det är tillverkat i aluminium och laminerat säkerhetsglas och det höj- och sänkbara glaset balanseras med hjälp av en motvikt vilket gör det väldigt enkelt att dra det upp och ner. Motvikten gör dessutom att det höjbara glaset stannar på den höjd du vill, utan att du behöver låsa fast det. Det går också att få Cit i Lä® med elektrisk manövrering.

Med Cit i Lä® får du staket, inglasning och vindskydd i ett – skräddarsytt efter dina behov. Det finns fem olika höjder och tillverkas i sektioner upp till 2200 mm. Du väljer själv färg, naturanodiserat aluminium är standard och det går att få pulverlackerat i valfri RAL standardkulör. För insynsskydd finns frostat glas som tillval.

Cit i Lä® kräver vanligtvis inte bygglov och har låga installationskostnader. Kombinera med tak eller markis för maximal komfort.

Cit i Lä broschyr 2018 Swe>>

Produktkatalog Cit i lä>>

Produktblad_citila_arcocrown>>

Inspiration och referensobjekt Cit i Lä>>

Teknisk info och 10 bra anledningar till att bli en Cit i Lä® ägare>>

Film Cit i Lä>>

Prisexempel: Uppställning i vinkel med två raka sträckor, 2+4 m. I standardutförande med naturanodiserade profiler och klart glas.

Totalt 3 partier à 2 m, inklusive montagebeslag, kostar c:a 33 000 kr inkl. moms.
Frakt tillkommer.

Begär offert eller prisfråga

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Ditt telefonnummer (obligatorisk)

Din gatuadress (obligatorisk)

Ditt postnummer (obligatorisk)

Din postort (obligatorisk)

Ämne

Ditt meddelande (bifoga gärna ritning/bilder i separat e-post)