Hestra Majken – persienner

Med sitt kaxiga utseende och slående funktion har den klassiska persiennen fått ett lyft. Aluminiumpersiennen i 50 millimeter breda lameller är en läcker detalj i ett rum. Både som solskydd och som avskärmning.

Tilta lamellerna på Hestra Majken beroende på hur mycket ljus eller insyn som önskas. Persiennen är flexibel i sitt utförande och beställs på millimeternivå för att passa perfekt. Det går även att få lamellerna i bredderna 16, 25 och 35 millimeter. Dessa bredder är vanligt förekommande i till exempel sovrum. Hestra Majken går att göra upp till 9 m² stor. Monteras med upphängningsbeslag i nisch eller fönsterkarm, vilket gör det enkelt att ”snäppa” upp persiennen utan verktyg. Manövreringen sker antingen med handkraft eller motor.

Maxbredd: 3.3 m.
Höjd: 3 m.
Profiler: Flera olika färger i kollektion.
Montering: Tak eller vägg.

Finns även utförande för installation mellan glas.

Välj lameller från våra egna kollektioner
Komplettera med:

– Motor
– Sol- och vindautomatik
– Appstyrning

Träpersienner är stilfulla, harmoniska och anpassningsbara till de flesta inredningsstilar. Förutom som solskydd är den en utsökt inredningsdetalj som rumsavdelare. Välj lyxigt i matchande trä till din inredning eller som kontrast och låt fantasin flöda fritt.

Våra träpersienner är internationellt eftertraktade och finns spridda över världen på bl.a  hotell, restauranger, kryssningsfartyg och privata yachter.

sdb_50-mm-mahogny-24-mm-gra-overlist-6    sdb-woodenblinds-window-shade-from-bright-sunlight  sdb_kfv0004

Vi skräddarsyr träpersienner för varje kund. Välj storlek, lamellbredd, träslag och kulör. Nyhet! Nu kan vi även erbjuda persienner i akrylglas.

Träpersiennerna kan även motoriseras och styras med fjärrkontroll.

Begär offert eller prisfråga

  Ditt namn (obligatorisk)

  Din epost (obligatorisk)

  Ditt telefonnummer (obligatorisk)

  Din gatuadress (obligatorisk)

  Ditt postnummer (obligatorisk)

  Din postort (obligatorisk)

  Ämne

  Ditt meddelande (bifoga gärna ritning/bilder i separat e-post)