Plisségardiner är effektiva solavskärmare och vackra insynsskydd. De består av en under- och överlist med en veckad väv däremellan. Plisségardinen regleras enkelt och steglöst samt tar nästan ingen plats alls i uppdraget läge. Vävarna finns i ett stort antal färger och funktioner, från transparenta till helt mörkläggande.

Plisségardiner är ett stilfullt sätt att kombinera funktion och form, och tack vare de många valmöjligheterna vad gäller vävarna och dess textur kan du ge fönstret den stil som du gillar, samtidigt som funktionen och ljusmiljön blir den allra bästa. Plisségardiner passar även utmärkt till lutande fönsterpartier.

Våra plisségardiner kan manövreras på flera olika vis, bland annat uppifrån och ned, nedifrån och upp eller med helt flexibel fästpunkt. Du kan också välja att montera dem mellan glasen i dina fönster. Till flera av modellerna kan du även välja mellan lina, handtag på list eller motorisering för att hissa dem upp eller ned. Välj från vår kollektion med allt från transparenta, mönstrade, mörkläggande och värmeisolerande vävar.

Plisségardiner inspiration>>

Broschyr_Plisse>>