Med en Terrassmarkis eller en Pergolamarkis skapar du enkelt ett flexibelt uterum där du själv kan bestämma när du vill ha tak över huvudet.

Vi erbjuder massor av smarta lösningar såsom väderskyddande kassett, fjärrstyrning, sol- och vindautomatik, värmare samt LED-belysning för att underlätta användningen och göra din utemiljö trevligare.

Pris från 9 995kr!

Ett flexibelt uterum

Med en terrassmarkis får du en flexibel lösning som skyddar mot sol och värme dagtid samt fukt kvällstid. Välj motorisering, automatik och värmare så får du garanterat en användbar och lättskött solskyddslösning för många år framöver. Våra terrassmarkiser finns i olika modeller med och utan kassett och med ett utfall på upp till 4 meter!

 

Australia

Australia är en modern, funktionell vikarmsmarkis som passar de flesta omgivningar och förhållanden. Som tillval finns R-pitch funktion för att enkelt justera lutningsvinkel (5-50 grader), Vario volant kappa (max.höjd 1.6m) för optimal skuggning/avskärmning samt skyddstak.

Klicka här för information om Australia>>

 

Nordic SQ

Nordic SQ är en vikarmsmarkis utan kassett, skyddstak finns som tillval.
Med sin minimalistiska design och karaktäristiska
halvrunda frontlist passar den perfekt in i de flesta miljöer.
Tack vare genomtänkt design och solid konstruktion kan
Nordic SQ användas i såväl privata hem som offentliga
miljöer.

Klicka här för information om Nordic SQ >>

 

Nordic Classic

En mycket elegant terrassmarkis där frontens aluminiumkassett helt skyddar väv och vikarmar i infällt läge. Funktionell, användarvänlig, lättinstallerad och dessutom med en modern, snygg design är bara några av fördelarna med denna markis. Vario volant kappa (max.höjd 1.6m) finns som tillval för optimal skuggning/avskärmning.

Klicka här för information om Nordic Classic >>

 

Basic

Basic är en enkel och stilren terrassmarkis utan kassett. Den monteras med fördel under ett utskjutande tak, eller monteras direkt på vägg med kompletterande takprofil och gavlar för skydd mot sol, vind och regn.

Klicka här för information om Basic>>

 

Sober

Sober är en kompakt och stilren terrassmarkis som kan kompletteras med en mjukt avrundad takprofil. De reducerade måtten ger markisen ett nätt utseende och gör att den inte bygger så mycket på höjden eller utåt från byggnaden.

Klicka här för information om Sober>>

 

Grande

Som namnet antyder är Grande vår största terrassmarkis, med en kraftig frontprofil för att klara ett utfall på hela 4 meter. Markisen fälls ut – och in – med vevreglage eller en motor som styrs antingen via strömbrytare eller via fjärrkontroll och du kan även välja till sol- och vindautomatik. Kompletteras med fördel med takprofil och gavlar för att skydda väven mot sol, vind och regn.

Klicka här för information om Grande>>

 

Sunrain awning

Högkvalitativ terrassmarkis med vattentät markisväv som även fungerar som regnskydd. Inbyggd LED-belysning och värmare finns som tillval.

Klicka här för information om Sunrain awning>>

 

Benissa

Benissa är en så kallad semikassett där hela stativet är uppbyggt på en 4-kants profil och där markisens aluminiumkassett helt skyddar väven i infällt läge.

Klicka här för information om Bernissa>>

 

Matic

Matic är en markis med helkassett där markisens aluminiumkassett helt skyddar väven och vikarmarna i infällt läge.

Klicka här för information om Matic>>

Pergolamarkisen förlänger utomhussäsongen!
Vår mest populära och flexibla lösning som dessutom är perfekt för vindutsatta lägen i skärgården, takterrasser mm.

Motsvarar högt ställda krav på design och funktion med användarvänlighet i fokus.

 

Pergolite

Produktblad Nerli Pergolite SE>>

Med en motoriserad terrassmarkis kan du utnyttja din uteplats maximalt under varje årstid.
Tack vare vårt breda sortiment av markistillbehör, inklusive vädersensorer, värme och belysning, kan du tillåta dig att koppla av i friska luften, oavsett vad det är för väder. Med våra fjärrkontroller kontrollerar du alla dina motoriserade lösningar med en enkel knapptryckning.

Solskyddsautomatik>>

Begär offert eller prisfråga

  Ditt namn (obligatorisk)

  Din epost (obligatorisk)

  Ditt telefonnummer (obligatorisk)

  Din gatuadress (obligatorisk)

  Ditt postnummer (obligatorisk)

  Din postort (obligatorisk)

  Ämne

  Ditt meddelande (bifoga gärna ritning/bilder i separat e-post)