Med en Terrassmarkis eller en Pergolamarkis skapar du enkelt ett flexibelt uterum där du själv kan bestämma när du vill ha tak över huvudet.

Vi erbjuder massor av smarta lösningar såsom väderskyddande kassett, fjärrstyrning, sol- och vindautomatik, värmare samt LED-belysning för att underlätta användningen och göra din utemiljö trevligare.

Pris från 9 995kr!

Ett flexibelt uterum

Med en terrassmarkis får du en flexibel lösning som skyddar mot sol och värme dagtid samt fukt kvällstid. Välj motorisering och automatik så får du garanterat en användbar och lättskött solskyddslösning för många år framöver. Våra terrassmarkiser finns i olika modeller med och utan kassett och med ett utfall på upp till 4 meter!

 

Australia

Australia är en modern, funktionell vikarmsmarkis som passar de flesta omgivningar och förhållanden. Som tillval finns R-pitch funktion för att enkelt justera lutningsvinkel (5-50 grader), Vario volant kappa (max.höjd 1.6m) för optimal skuggning/avskärmning samt skyddstak.

Klicka här för information om Australia>>

 

Palladio

En mycket elegant terrassmarkis där frontens aluminiumkassett helt skyddar väv och vikarmar i infällt läge. Funktionell, användarvänlig, lättinstallerad och dessutom med en modern, snygg design är bara några av fördelarna med denna markis. Vario volant kappa (max.höjd 1.6m) finns som tillval för optimal skuggning/avskärmning.

Klicka här för information om Palladio >>

 

Sunrain awning

Högkvalitativ terrassmarkis med vattentät markisväv som även fungerar som regnskydd. Inbyggd LED-belysning och värmare finns som tillval.

Klicka här för information om Sunrain awning>>

 

Benissa

Benissa är en så kallad semikassett där hela stativet är uppbyggt på en 4-kants profil och där markisens aluminiumkassett helt skyddar väven i infällt läge.

Klicka här för information om Bernissa>>

 

Altea och Symphony

Altea och Symphony är traditionella vikarmsmarkiser uppbyggda på en 4-kants profil. Kan kompletteras med aluminiumtak och gavlar för inbyggnad.

Klicka här för information om Altea Symphony>>

Pergolamarkisen förlänger utomhussäsongen!
Vår mest populära och flexibla lösning som dessutom är perfekt för vindutsatta lägen i skärgården, takterrasser mm.

Motsvarar högt ställda krav på design och funktion med användarvänlighet i fokus.

 

Pergolite

Produktblad Nerli Pergolite SE>>

Med en motoriserad terrassmarkis kan du utnyttja din uteplats maximalt under varje årstid.
Tack vare vårt breda sortiment av markistillbehör, inklusive vädersensorer, värme och belysning, kan du tillåta dig att koppla av i friska luften, oavsett vad det är för väder. Med våra fjärrkontroller kontrollerar du alla dina motoriserade lösningar med en enkel knapptryckning.

Solskyddsautomatik>>

Begär offert eller prisfråga

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Ditt telefonnummer (obligatorisk)

Din gatuadress (obligatorisk)

Ditt postnummer (obligatorisk)

Din postort (obligatorisk)

Ämne

Ditt meddelande (bifoga ritning/bilder nedan)