Hur beställer jag skjutdörrar och garderober? | Arco crown
FAQ - Garderober & Skjutdörrar - Orderfrågor

Hur beställer jag skjutdörrar och garderober?

Välj först material till garderob, dörrar och garderobsinredning, sedan gör du en enkel måttsatt skiss.

Boka planeringsmöte eller skicka en offertförfrågan

besök vårt showroom för personlig visning och rådgivning inför din beställning

Din resa på väg mot din drömförvaring

Planera. Ta med en enkel skiss eller ritning till ett planeringsmöte hos oss i vårt showroom på Liljeholmskajen. Tillsammans skapar vi din förvaringslösning med fina materialval och optimal planlösning för bästa möjliga funktion och design. Ring gärna och boka tid 08-581 666 89.

Design. Resan för din förvaringslösning tar sedan sin början på vår projektdesigners bord, där din förvaringslösning nu kan utformas och presenteras som ett första förslag med ritning och offert.

Beställning. Den färdiga ritningen med offert överlämnas till dej för påseende. Nu kan du välja att göra justeringar på ritningen eller godkänna offerten. När du har godkänt ritningen så bokar vi tid för kontrollmätning på monteringsplatsen Kontrollmätning utförs inom Stockholms län.
När måtten är fastställda så överlämnas orderbekräftelse med måttsatta produktionsritningar.

Tillverkning. Den färdiga designen går nu vidare till produktion, där våra kompetenta medarbetare väljer rätt material till din förvaringslösning och måttanpassar komponenterna. När din förvaringslösning är klar så packas den noggrant för transport från fabriken i Saastamala, Finland.

Leverans. Din beställning levereras alltid direkt hem till dej.

Montering. Beställer du en förvaringslösning inklusive montering så monterar våra montörer förvaringslösningen på plats.

Betalning. När du godkänner din beställning för tillverkning så betalar du 50% av ordervärdet Resterande summa betalas innan slutleverans. Vi erbjuder även betalning med Klarna.

Har du fått svar på din fråga?

Om du inte skulle hitta svaret på din fråga här, så är du varmt välkommen att kontakta oss.

Kontakta oss

Har du fått svar på din fråga?

Om du inte skulle hitta svaret på din fråga här, så är du varmt välkommen att kontakta oss.

Kontakta oss