Om oss | Helhetslösningar solskydd inredning | Arco crown®

Om oss

Från 1990-talets persienn & markisfabrik till 2020-talets självklara leverantör av helhetslösningar för solskydd och inredning. Arco crown solskydd & inredning har mer än 30 års erfarenhet av tillverkning, försäljning och montering av persienner, markiser, skjutdörrar och garderober. Vår kunskap kan du lita på.

Kvalitetsmedvetna kunder uppskattar våra smidiga helhetslösningar med produkter som ligger i framkant när det gäller kvalitet, design och funktion.

Vårt fokus ligger på ett stort personligt engagemang, från första möte till planering, tillverkning, leverans och montering av ditt projekt.

Företagets kontor och showroom ligger på Liljeholmskajen i Stockholm och vårt huvudsakliga verksamhetsområde är inom Stockholms län. Vår webbshop levererar till kunder över hela Sverige.

Vi erbjuder smidiga helhetstjänster

Alla våra markiser, gardiner, persienner, glasräcken, skjutdörrar och garderober måttillverkas och är av absolut högsta kvalitet.

Behöver du hjälp att montera solskydd, glasräcken eller skjutdörrar och garderober så hjälper vi självklart till, oftast till ett fast pris. Vi utför även markisvävbyte och persiennreparationer.