Hur går leveransen av skjutdörrar och garderober till? | Arco crown
FAQ - Garderober & Skjutdörrar

Hur går leveransen av skjutdörrar och garderober till?

Dina måttbeställda skjutdörrar och garderober levereras alltid hem till dej!

Hemleverans såklart

A -hem till kund inom Stockholms län

Lägenhet: Vi levererar till din lägenhet, inbärning ingår i fraktkostnaden.

Villa/tomt: Bor du i villa, levererar vi fram till eller så nära port eller tomtgräns som en lastbil kan köra. Inbärning ingår ej i fraktkostnaden.

Du som kund kommer att bli SMS-aviserad av MOVATOR (transport/distributör) med en föreslagen leveransdag. Observera att det är upp till speditören att föreslå tid för leverans och att tidsförslaget normalt består av ett intervall om 5 timmar (exempelvis kl. 08.00–13.00).

 

B -hem till kund utanför Stockholms län

Bor du i lägenhet eller villa så levererar vi fram till eller så nära port eller tomtgräns som en lastbil kan köra. Inbärning ingår ej i fraktkostnaden. Debitering enligt överenskommelse.

 

C- paket

Mindre varor, under 5 kg och ej skrymmande, skickas med DHL till närmaste utlämningsställe/paketombud. Debitering efter överenskommelse.

 

OBS! Det är alltid kundens ansvar att varorna som beställdes och ska levereras, får plats i trapphuset, hissen, etc. Kan transportören inte fullfölja leveransen på grund av platsbrist eller om det krävs särskild tjänst eller utrustning (t.ex. kranbil) för genomförandet av uppdraget och detta inte i förväg avtalat, ansvarar kunden för hanteringen samt kostnaden. Kostnaden för transporten återbetalas inte!

 

Har du fått svar på din fråga?

Om du inte skulle hitta svaret på din fråga här, så är du varmt välkommen att kontakta oss.

Kontakta oss

Har du fått svar på din fråga?

Om du inte skulle hitta svaret på din fråga här, så är du varmt välkommen att kontakta oss.

Kontakta oss